Gratis verzending in heel Nederland

Vandaag besteld, binnen 24 uur verzonden

14 dagen bedenktijd

24/7 support via mail

Wie zijn wij?

ELECTRONICAPLANET is een groothandel in electronicaproducten.
Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Iedere dag doen wij ons uiterste best het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.
ELECTRONICAPLANET kwaliteit:
De ELECTRONICAPLANET filosofie is eenvoudig: betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Een klantgerichte service staat bij ons op nummer één zodat u met al productgerelateerde vragen - bij ons terecht kunt. Ons assortiment met ruim 10.000 producten uit binnen- en buitenland sluit dan ook perfect aan op de wensen van onze klanten.
ELECTRONICAPLANET bestaat uit een vakbekwaam en enthousiast team van gemotiveerde medewerkers. De nadruk ligt bij ons op het persoonlijke contact. Door deze vorm van communicatie kan er snel en flexibel worden gehandeld en ontstaan er geen storingen in de communicatie.
Al ruim 20 jaar is ELECTRONICAPLANET een betrouwbare en stabiele partner voor de inkoop van uw elektronica. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht om langdurige relaties tot stand te brengen en te onderhouden. De meeste klanten van ELECTRONICAPLANET zijn dan ook al jaren klant.
Iedere dag doen wij ons best het u zo makkelijk mogelijk te maken. We zorgen ervoor dat u tijd kunt besteden aan de klus, terwijl wij helpen bij alles wat daarbij komt kijken. Zo kunt u uw werk sneller, beter, goedkoper en slimmer uitvoeren. En met meer plezier!
Sinds 2018 is Salander een toonaangevend merk op het internet. Onze e-commerce activiteiten hebben sinds de oprichting een grote vlucht genomen en we mogen ons gelukkig prijzen dat de klanten ons over het algemeen waarderen met een cijfer boven de 9. Ons streven is om de klanttevredenheid van 10 te halen en te behouden. Wij zullen alles in het werk stellen om een maximale klanttevredenheid op te bouwen.
© Copyright 2021 - Salander - All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-marker

Pin It on Pinterest

Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram